Jarocin Cup – Lato 2020

30.08.2020r.

Tegoroczna letnia edycja jarocińskiego „święta piłki nożnej” odbyła się w nieco innej formie, co nie znaczy, że w turnieju brakowało emocji. Zwycięzcami zostały Akademia Piłkarska Reissa – Kalisz (kategoria B2) oraz Akademia Piłkarska Reissa – Gostyń (kategoria C).

Rozgrywki dla najmłodszych zdominowała Akademia Piłkarska Reissa – Jarocin.

W naszych zmaganiach, w których przestrzegane były wszelkie obostrzenia związane z wirusem Covid-19 zabrakło niestety kibiców.

Wszyscy odczuliśmy ich brak i doceniliśmy jaki duży wpływ mają na atmosferę turnieju.

Dziękujemy, że mimo trudnego okresu dla organizacji imprez oraz rywalizacji sportowej do nas dotarliście!

Już teraz zapraszamy do udziału w Jarocin Cup ZIMA.

Zadanie publiczne jest współfinansowane ze środków otrzymanych od Gminy Jarocin.