Szkolenia Akademii Piłkarskiej Reissa w Turku

02.12.2019r.

W 2019 roku dzięki dofinansowaniu od Gminy w Turku udało nam się zorganizować treningi piłki nożnej dla najbardziej utalentowanych zawodników Akademii Piłkarskiej Reissa.

Zapewniliśmy uczestnikom kilka jednostek treningowych w tygodniu co pozwoliło rozwinąć ich umiejętności oraz przygotować się do nadchodzącego sezonu. Ponadto zawodnicy mieli okazję wzięcia udziału w rozgrywkach Wielkopolsko-Lubuskich Lig Piłkarskich.

Szczególne podziękowania należą się Gminie Turek, która dzięki współpracy przy realizacji naszego projektu w znacznym stopniu przyczyniła się do szerzenia aktywności fizycznej wśród dzieci i młodzieży.

Dofinansowano ze środków Gminy Turek.