Szkolenie uzdolnionych dzieci i młodzieży z Poznania w ramach Młodzieżowych Centrów Sportu

28.09.2021r.

Dzięki dofinansowaniu z budżetu Miasta Poznania w 2021 r. zorganizowane zostało szkolenie piłkarskie dla dzieci i młodzieży zamieszkujących Poznań i okolice, trenujących w Akademii Piłkarskiej Reissa Poznań.

Zapewniliśmy uczestnikom kilka jednostek treningowych w tygodniu co pozwoliło rozwinąć ich umiejętności i przygotować się do rozgrywek ligowych Wielkopolskiego Związki Piłki Nożnej oraz Centralnej Ligi Juniorów. Organizowane szkolenie przyczyniło się do rozwoju sportowego zawodników i osiągnięcia wysokich wyników sportowych. Treningi zostały zorganizowane z użyciem sprzętu oraz nowoczesnych technologii na najwyższym poziome, a nad całością czuwała wykwalifikowana kadra trenerska.

Szczególne podziękowania należą się Miastu Poznań, które dzięki współpracy przy realizacji naszego projektu w znacznym stopniu przyczyniło się do rozwoju sportu wśród dzieci i młodzieży z Poznania.

Dofinansowano ze środków budżetowych Miasta Poznania.